游戏公众号

扫码关注&预约

Muhteşem Osmanlı - Taht için Strateji Savaşı

iOS游戏策略游戏苹果游戏
☆ Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS ☆☆ Altın yerine yeteneklerin seni za……
小编推荐:
Muhteşem Osmanlı - Taht için Strateji Savaşı是一款有趣的苹果策略游戏,喜欢Muhteşem Osmanlı - Taht için Strateji Savaşı的朋友赶紧扫码下载吧!

游戏介绍

☆ Osmanlı İmparatorluğu#039;na dayanan ilk mobil MMORTs

☆ Altın yerine yeteneklerin seni zafere ulaştırdığı strateji tabanlı bir sLG ☆

15. yuuml;zyılın ortalarına doğru bir yolculuğa ccedil;ıkın; Osmanlı İmparatorluğu,Atalarının mirası Torunlarının kalbini dAIma fetheder; Genccedil;,korkusuz ve guuml;ccedil;luuml; bir krallık,global duuml;zeyde kendini kanıtlamak iccedil;in ouml;nemli bir merkezdir. Yuuml;kselen Osmanlı İmparatorluğu#039;nda bir Huuml;kuuml;mdar olarak,askerlerinizi eğITmeli,teknolojik araştırmalar yapmalı,kaynakları toplamalı,canAVArları ouml;lduuml;rmeli,kalenizi geliştirmeli ve sağlam Loncalar kurmalısınız. İmparatorluk genişlemeye hazırlanırken,buuml;yuuml;k sAVAşlara hazırlanmalısın!

Oyunculara duuml;nya ccedil;apındaki şok edici,muazzam sAVAşlara karşı hazırlık iccedil;in harika bir olanak sunuyor,Kahraman Tuuml;rk ordularını,Binalarını,manzaralarını ve Ouml;zel Kale Temaları ve Manzaralarını yaşatarak,Osmanlı İmparatorluğu#039;nun muuml;kemmelliğini,oyunculara sunuyor. HD grafikler,zengin bir hAVA sistemi ile muuml;kemmel bir tasarım tarzına sahip olan bu oyun,oyuncuların kar fırtınaları,kum fırtınaları,Kasırgalar ve diğer gerccedil;ek hayattaki tuuml;m hAVA koşullarını yaşamalarını sağlıyor. Oyun,oyunculara hiper-gerccedil;ekccedil;i bir sAVAş deneyimini sunarken kendilerini sAVAşın tam ortasında bir Huuml;kuuml;mdar gibi hissetmelerini sağlıyor!

Muhteşem Osmanlı#039;yı indirin ve gerccedil;ek zamanlı PvP sAVAşlarını yaşayın. Tarih kalemini eline geccedil;ir ve Muhteşem Osmanlı#039;nın kaderinde sende son souml;zuuml;nuuml; souml;yle!

OYUN Ouml;ZELLİKLERİ:

●Osmanlı İmparatorluğu#039;na dayanan ilk mobil MMORTs

Kaynakları topla,Guuml;ccedil;luuml; bir imparatorluk kur,Teknolojileri araştır,muazzam bir dizi,yıkıcı beceri ve yeteneğe hakim ol,sadık Osmanlı sAVAşccedil;ılarını ve ordularını eğIT,sAVAşta zaferi kazan ve kendini krallığın kralı ilan etmek iccedil;in muazzam bir guuml;ccedil;le donan!

●Rahat ordu duuml;zenlemeleri

Piyade,suuml;vari,Okccedil;ular,Kalkan birlikleri ve bir kuşatma silahı da dahil olmak uuml;zere geniş bir asker dizisiyle,birlik kombinasyonlarınızı ve stratejinizi her duruma uygun hale getirebilir,daha buuml;yuuml;k ve daha guuml;ccedil;luuml; orduları yenmek iccedil;in zekanızı kullanarak zafer oranını en uuml;st duuml;zeye ccedil;ıkartabilirsiniz!

●Ataların Gibi sAVAş,Parccedil;ala Zenginleş

Genişlemenize ve ilerlemenize yardımcı olacak stratejiler tasarlarken,birliklerini eğITerek,silah ve teccedil;hizatı geliştirerek,dev sAVAş arabalarını inşa ederek ve şeytani tuzaklarını geliştirerek hanedanlıkları ele geccedil;irin. Ordunu duuml;şmana karşı zafere gouml;tuuml;r,kaynakları yağmala ve muhteşem şehirleri fethet!

stratejik sAVAşlar

Gerccedil;ek zamanlı sAVAş sistemlerimiz stratejik duuml;şuuml;ncelerinizin sınırlarını test edecek. Bu gerccedil;ek zamanlı sLG#039;de Huuml;kuuml;mdar olmak iccedil;in,Osmanlı İmparatorluğu#039;nun stratejisini,liderliğini,diplomasisini ve taktiklerini incelemelisiniz. Duuml;şmanları yok etmek ve duuml;nyayı youml;netebilmek iccedil;in toprakları youml;netin,birlikleri komuta edin ve tuzakları yerleştirin!

●Arkadaş Edin

Arkadaşlarınızı Loncalar kurmaya davet edin; Ekonominiz iccedil;in birlikte ccedil;alışın; askerleri eğITin,kalelerinizi yuuml;kseltin,kaynakları toplayın ve sAVAş zamanlarında birbirinizi guuml;ccedil;lendirin; zafere ulaşmak ve işccedil;ilerinizin meyvesini paylaşmak iccedil;in bir grup olarak ccedil;alışın!

●Vahşi doğayı keşfedin!

Tuuml;rk topraklarında canAVArlar avlayın ve zengin hazinelerini ele geccedil;irin,yeteneklerinizi geliştirin!

Antik harabelerin altında gizlenmiş gizli zindanları keşfedin,guuml;ccedil;luuml; gardiyanlara meydan okuyun ve derinlerde gouml;muuml;luuml; antik hazineyi keşfedin!

suuml;ruuml;kleyici MMORPG deneyimi

Muhteşem Osmanlı#039;nın renkli duuml;nyasına hoş geldiniz; Muhteşem HD grafiklerle tam anlamıyla Osmanlı İmparatorluğunda bir Huuml;kuuml;mdar gibi hissedeceksiniz!

==İletişim==

Resmi WebsITe: http://boe.onemt.com/

facebook: https://www.facebook.com/boe1453/

Instagram: https://www.instagram.com/boe1453/

TwITter: https://twITter.com/boe1453

YouTube:https://www.youtube.com/channel/UcB6qesJYBVVQ0ycdDy58MLgview_as=subscriber

==Destek==

Herhangi bir geri bildiriminiz varsa,luuml;tfen bize yazın serviceBOE@onemt.com

Gizlilik PolITikası: http://www.onemt.com/policy.html

Kullanım Şartları: http://www.onemt.com/terms.html

游戏信息

如果觉得瞎扯网所整理的苹果游戏内容很不错的话,欢迎点击下方分享按钮,转发给身边游戏好友。